SWISH: 123 442 81 40

Program 2021

arbete pågår med årets program

Februari

17 februari kl 18.30-20 Trädgårdscafé, digitalt via Zoom
Välkommen till trädgårdscafé om fröer och förkultivering. Vi träffas och pratar om vad det är dags att så, vilka sorter som är bäst och allt annat som hör ihop med den här spännande tiden på året. Arrangemanget är gratis och öppet för alla och ordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Länk till arrangemanget skickas med mejl samma dag. >>Anmäl dig här<<

23 februari kl 18.30-20 Årsmöte, digitalt via Zoom
Årsmöte och fröpaket - alla medlemmar i Sävarådalens Trädgårdssällskap har fått ett mejl med en länk till ett digitalt årsmöte. I år blir det ingen föreläsning men vi bjuder på ett fröpaket till alla som är med. Om du inte fått ett mejl eller om du vill bli medlem får du gärna kontakta oss på info@savartradgard.se eller via messenger/facebookgruppen. Varmt välkommen!

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Njut av sommaren i din eller någon annans trädgård!

Augusti

September

Oktober

November

Februari 2022

22 februari kl 18-19.30 Årsmöte, Sävarbiblioteket
Årsmöte med föreläsning och sedvanliga årsmöteshandlingar. Det blir också go'fika, trädgårdspremieringar och utlottning av fina trädgårdsböcker/presentkort! Kom och ge förslag på vad du vill att föreningen ska hitta på under året. Aktiviteten ordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Sävarbiblioteket.