SWISH: 123 442 81 40

Program 2022

arbeteT med programmet pågår löpande under året

Februari

22 februari kl 18.30-20 Årsmöte, digitalt via Zoom
Årsmöte och fröpaket - alla medlemmar i Sävarådalens Trädgårdssällskap har fått ett mejl med en länk till ett digitalt årsmöte. I år blir det en föreläsning om chili med Catherine Honn Alvarado och precis som förra året bjuder vi på ett fröpaket till alla som är med. Om du inte fått ett mejl eller om du vill bli medlem får du gärna kontakta oss på info@savartradgard.se eller via messenger/facebookgruppen. Varmt välkommen!

Mars

April

30 april kl11-13 Beskärningskurs med Ingvild, Sävar
Välkommen till vår beskärningskurs! Den består av tre träffar och börjar den 30/4 kl 11 i Sävar. Ledare är Ingvild Parnerud som har lång erfarenhet av att beskära både fruktträd, rosor och buskar. Kursen är gratis för medlemmar. Läs mer och anmäl dig via följande länk: 
https://www.sv.se/avdelningar/sv-vasterbotten/kurser/beskarningskurs-68800
Detta är ett samarbete mellan Sävarådalens trädgårdssällskap och Studieförbundet Vuxenskolan.

Maj

Andra träffen i beskärningskursen med Ingvild, Sävar

Juni

5 juni kl11-15 Aktivitetsdag i samarbete med Mickelbo Gård, Mickelsträsk
Välkommen till Mickelbo gård (https://mickelbo.se/) och Sävarådalens trädgårdssällskap som har aktiviteter för barn och vuxna. Vi visar hur en kan odla i återbrukat material och vi hjälper barnen att så. Ta med ditt överskott från trädgården och byt mot något annat. Allt välkommet!
Sävarådalens trädgårdssällskap bjuder på inträdet för en person som också är medlem i föreningen. Hämta en fribiljett från oss innan du går till kassan. Visa sedan upp fribiljetten i kassan.

Juli

Njut av sommaren i din eller någon annans trädgård!

Augusti

September

Oktober

November

Februari 2023

21 februari kl 18-19.30 Årsmöte, Sävarbiblioteket
Årsmöte med föreläsning och sedvanliga årsmöteshandlingar. Det blir också go'fika, trädgårdspremieringar och utlottning av fina trädgårdsböcker/presentkort! Kom och ge förslag på vad du vill att föreningen ska hitta på under året. Aktiviteten ordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Sävarbiblioteket. Varmt välkommen!